Se föregående vecka Se nästa vecka

Välkommen till oss, vår målsättning är att ge er som gäst en fulländad måltid, Lunch som middag.

Vi jobbar i huvudsak med svenska råvaror, närproducerat i möjligaste mån.

Skaffa gärna ett stamgästkort, sätt in 1000kr och få ytterligare 100kr insatt på kortet att handla för, kortet gäller på allt och även i kiosken under säsongen 2019.

Restaurangen har öppet Mån - Fre 09.00 - 15.00 samt söndagar 9.00-15.00.

Lunch serveras mån - fre 11.00-14.00,

Söndagar serveras Amerikansk inspirerad buffé 12:00-15.00

 

Kiosken är stängd för säsongen!

VARMT VÄLKOMNA!

Glenn Ohlsson med medarbetare!

 

Öppet Måndag - Fredag 9.00-15.00 samt Söndagar 9.00-15.00: Lunch serveras 11.00-15.00 på vardagar. Lördagar stängt , Amerikansk buffé serveras på Söndagar 12.00-15.00 förutom på Fars Dag då det är en speciell fars dag meny.

V46

 
I dagens lunch ingår alltid:
Stort salladsbord med sill, Hembakt bröd, Kolsyrat/stilla vatten, Kaffe & hembakt kaka
Allergier? Ring gärna innan ifall ni undrar, alla såser görs på Maizena & laktosfri grädde

Måndag

Buffé:

Ni väljer själva kött från olika alternativ med tillbehör på buffé

Dagens fångst med tillbehör :

Rödtunga & lax med saffransås

Gittans Köttbullar: 

Gräddsås/Pressgurka/Rårörda lingon/Potatismos

Tisdag

Falukorv:

fylld falukorv-skånsk senapsås-potatis & rotsellerimos

Dagens fångst med tillbehör:

 

Gittans Köttbullar:

Gräddsås/Pressgurka/Rårörda lingon/potatismos

Onsdag

Raggmunk:

Stekt rimmat fläsk/Löksås/Bruna bönor/Rårörda lingon/kokt potatis

Dagens fångst med tillbehör:

 

Gittans Köttbullar:

Gräddsås/Pressgurka/Rårörda lingon/Potatismos

Torsdag

Ärtsoppa:

Buffé/Kokt köttkorv/Rimmad bog/Pannkakor/sylt/Grädde

Dagens fångst med tillbehör:

 

Gittans Köttbullar:

Gräddsås/Pressgurka/Rårörda lingon/Potatismos

Fredag

Vildsvinsgryta:

kantareller-ostronskivling-trattkantareller

Dagens fångst med tillbehör:

 

Gittans Köttbullar:

Gräddsås/pressgurka/rårörda lingon/potatismos

 

 

Lördag

Stängt

Söndag

 

avslutning Amerikansk inspirerad buffé: 

12.00-15.00

BORDSBOKNING: 0340-65 78 68 E-POST: sjogarde.golfrestaurang@gmail.com