Företagsgolf

Hos oss på Sjögärde kan vi skräddarsy en dag som ger ert företag största utväxling. I en vacker miljö där lugnet råder är det nära till stan men tillräckligt långt bort för att inte störas av trafik och telefoner. Vi tillhandahåller den service som ser till att ert företag kan göra det viktigaste, nämligen att ta hand om era gäster och kunder. I all företagsgolf ingår: Startlistor och scorekort och vi sköter lottning m.m. Spelformerna tipsar vi er om. På tävlingsdagen har vi allt klart och välkomnar er vid en gemensam samling där ni får reda på banans status m.m. Ute på banan ordnar vi kringaktiviteter som "längsta drive" "rakaste drive" "närmast hål", "beat the PRO" Skulle ni behöva golfbil till någon deltagare så ordnar vi självklart det. Efter tävlingen tar vi emot scorekorten och sammanställer resultat samtidigt som ni minglar med era gäster: Ni får resultatlistor och kan hålla i er prisutdelning och vi hjälper gärna till om ni så önskar.

Från parkeringen har ni nära till restaurang, shop, omklädningsrum, övningsområden och framför allt 1:a tee. Närheten på hela anläggningen skapar tillfällen till många spontanmöten under dagen och det är enkelt att se vem som spelar bra på banan.

Vår PGA Professional kan vara delaktig på olika vis under dagen. De kunder och anställda som ännu inte spelar kan testa golf på något av våra närspelsområden eller vår fina korthålsbana med eller utan tränare.

Vår restaurang hjälper er att planera allt med mat och dryck. Kontakta dem direkt för offert på 0340657868. Att sitta tillsammans efter rundan och blicka ut över banan är svårslagen njutning. Med Service i fokus och i en underbar miljö granterar vi en lyckad dag.

Varmt välkommen med er förfrågan till Claes Leander på tel 0340-657865 alt info@sjogarde.se