Vi på Sjögärde Golfklubb jobbar aktivt för en positiv utveckling av vår region. En väl fungerande golfklubb i den här delen av Hallands Län ökar attraktiviteten för att driva företag samt att bo och leva i området. Tillsammans med andra företag, organisationer och föreningar så gör vi regionen till ett bättre ställe!

Vi erbjuder företag flera möjligheter att utnyttja vårt värdskap och vår anläggning och oavsett om det handlar om exponering av ert företag eller arrangerande av er företagsgolf så gör vi vårt bästa att uppfylla era önskemål. Tillsammans med Sjögärde Golfrestaurang så erbjuder vi flera prisvärda alternativ för olika företagsaktiviteter. Tillsammans kan vi erbjuda er, en spännande golfbana, en första klassig restaurang och en fantastisk service.

Är ni intresserade att bli partner med Sjögärde Golfklubb, kontakta klubbchef Henrik Dehlryd på henrik@sjogarde.se eller på telefon 0702-090879.

Företagsgolf
Vi hjälper till att arrangera er företagsgolf efter era önskemål och förutsättningar. Bjud in kunder, leverantörer eller anställda, ni kan fokusera på affärer så tar vi hand om resten. Varje arrangemang får en dedikerad person som agerar som er kontaktperson och ser till att allt blir enligt önskemål. Normalt använder vi oss av shutgun-start vid större grupper men skräddarsyr ett upplägg helt efter era önskemål.

Prova på golf
Golf är friskvård och mycket bra för kropp och själ. Bjud in anställda till oss för att testa på golf under lättsamma former. Vi bokar en tränare som tar hand om er och hjälper till med grunderna. Därefter får ni spela nio hål ute på vår vackra golfbana. Vi skräddarsyr ett upplägg helt efter era önskemål.

För mer information kontakta Johanna på info@sjogarde.se eller 0340-657865.