Ny sponsor Midsommargolfen " Race to Lydinge Resort"

Spelas söndagen den 26 juni

Ny tävlingssponsor 2022 - Lydinge Resort ❣️

Lydinge Resort i Helsingborg går in som ny tävlingssponsor till Midsomargolfen "Race to Lyding Resort" som spelas söndagen den 26 juni.
En tävling med ett prisbord fyllt med fina golfpaket. Med tanke på Lydinges sponsring har vi gett dem utrymme att få lov att presentera sig i detta nyhetsbrev, med ett exklusivt erbjudande till dig som medlem hos oss.

Erbjudande till dig som medlem hos oss:
Boka ditt golfpaket på Lydinge Resort och få 25% rabatt på hela paketet och fria rangebollar.
 Gäller hela 2022 om bokning sker innan siste februari.

Använda rabattkod Golfvän2022

❣️Länk till bokning med 25% rabatt:

BILDGALLERI

Lydinge Resort med hotell på golfbanan.
På Lydinge Resort finns det nybyggda hotellet där du finner 43 charmigt inreda rum, konferensanläggningar, relaxavdelning med bastu, bubbelpooler, fysioterapeut och padelhall med 6 inomhusbanor. Vi har en lättpromenerad skånskt präglad 18 håls golfbana som ofta koms ihåg för de jämna och fina greenerna. I vår gemytliga restaurang, som är navet för hela Resorten serverar vi gedigen svensk husmanskost av hög kvalité med en touch av skånes fina råvaror. Runt anläggningen finns en motionsslinga, fiskdam, shopping, cykel och vandringsleder med mera.

Nyhet för 2022 – Ny padelhall med 6 inomhusbanor.

Varmt välkommen till familjära Lydinge Resort - en känsla av semester året om.

❣️Länk till bokning med 25% rabatt:
Boka innan siste februari för att få rabatt.

Detta finns på Lydinge Resort

✅Hotell på banan 43 rum
✅Relaxavdelning 200kvm
✅Restaurang
✅Boulebanor
✅Golfbana
✅5 konferenslokaler 1-90 pers
✅Fysioterapeut
✅Motionsslinga 2.5km
✅Mountainbike bana
✅Padel 6 banor.

Varmt välkommen till Lydinge Resort med hotellet ett stenkast från första tee.

www.lydinge.com
042- 22 55 46
reception@lydinge.com
Länk till golfpaket

Vi hoppas att just du är med och spelar Midsommargolfen "Race to Lydinge Resort" hos oss i sommar!

Mvh,
Sjögärde Golfklubb