Nu är det äntligen dags att öppna sommargreenerna.

Banan ser väldigt bra ut efter vintern men det behöver putsas lite inför öppningen.  Vi vill alla vara stolta och nöjda över vår bana.

Vi bjuder därför in dig till en städdag med kaffe och dopp.

Vi samlas klockan 09.00. Ta med dig favoritkratta, sopborste eller sekatör, klubben har ett begränsat antal verktyg! Under dagen får du träffa medlemmar och har möjligheten att framföra dina önskemål om klubbens utveckling direkt till styrelsen. Känn dig varmt välkommen!

Efter städningen blir det ”Grand Opening” klockan 12.00 och då kommer även Golfstore att öppna butiken hos oss med förhoppningsvis många nyheter som ska passa dig. Det blir lätt musikunderhållning av vår egen entertainer David Barnes. Njut därefter genom att antingen spela några hål eller ät en god lunch med en eller flera kompisar. Varför inte boka in dig hos vår fantastiska Pro, Juha, för att komma igång med svingen.

Styrelsen genom Ordförande Gunnar.

P.s. ni som går regelkurs ska självklart göra det för att vara med på fikat vid 12. D.s.