Änglar

Änglar, eller HJÄLTAR, är alla som på något sätt, på frivillig basis, bidragit till klubben under säsongen. Det kan vara som ruffklippare, funktionär, domare, kommitté / styrelsearbete, hjälpt till på våra skol- eller temadagar, deltagit i arbetsgruppen eller golfvärdar  >  kort sagt alla som känner att man gjort en insats för klubben, stort eller litet. Utan er fungerar inte klubben!

Därför vill vi tacka er och bjuder in er på en rolig LAGtävling (modifierad scramble i lottade lag), vi b juder på lunch, en go stämning och förhoppningsfullt ett trevligt prisbord!

Som sagt - detta är er - alla HJÄLTARS tävling :-)

Hjältarnas tävling söndag 16 september
En rolig lagtävling för alla som känner att de gjort ett handtag för klubben under året. Under tävlingen kommer det ske lite överraskningar, inte minst till lunchen där alla kan vinna ett bonuspris, sponsrat av Lydinge golf Resort, oavsett hur det gått på banan. Ingen anmälningsavgift!

Anmälan stänger fredag 14/9 kl. 12.00 på ”min golf”, så har du inte anmält dig är det hög tid nu.

VÄLKOMNA