Avslutning för våra juniorer i veckoträning

Tisdag, Onsdag & Torsdagsgruppen

Söndagen den 19 september kl. 10.45 - ca 13:30 på klubben.

SAMLING: 10:45
Aktivitet börjar 11:00-13:00
Mat HosErik: 13:00-ca 13:30.

I samband med denna avslutning skulle vi också vilja passa på att summera säsongen och gå igenom lite tankar & planer inför säsong 2022 med er föräldrar. Vår juniorverksamhet växer kraftigt och vi kommer att behöva justera något på träningsupplägget till nästa år. Vi träffas kort mellan klockan 13:00-13:30 när det är tänkt att barnen äter. Här finns det också chans att komma med synpunkter och vi svarar gärna på frågor.

Tag med dina klubbor och kläder efter väder.

Sista anmälan är söndag den 12 september klockan 20:00, meddela även allergier, eller annat vi behöver veta.

Anmäl dig via mail till info@sjogarde.se

Lördagsgruppen

Söndagen den 19 september kl. 13.45 - ca 16.00 i Kungsbackas Bowlinghall.

Vi kommer att bowla i olika lag och sedan avslutar vi med hamburgare.
SAMLING: 13:45 i Kungsbacka Bowlinghall
Bowlingtid :14:00-15:00
Mat (Genomgång med föräldrar): 15:00-ca 16:00

Anmäl dig via mail till info@sjogarde.se

I samband med denna avslutning skulle vi också vilja passa på att summera säsongen och gå igenom lite tankar & planer inför säsong 2022 med er föräldrar. Vår juniorverksamhet växer kraftigt och vi kommer att behöva justera något på träningsupplägget till nästa år. Vi träffas kort mellan klockan 15:00-16:00 när det är tänkt att barnen äter. Här finns det också chans att komma med synpunkter och vi svarar gärna på frågor.

Vi hoppas att så många som möjligt kan vara med! Om du har frågor om aktiviteten, vänligen kontakta Sven-Olof Ekblad svenolof.ekblad@carlsberg.se eller Truls Dahlén truls.dahlen@gmail.com.

Bästa hälsningar,

Juniorkommittén