Banan öppnas till PÅSK

Suget efter golfspel är nu stort och vi kan glädjande meddela att vi öppnar banan med ordinariegreener torsdagen den 1 april.

Bokningssystemet öppnas upp fredag 26 mars klockan 16:00. Spel sker från utslagsmattor (endast en per hål) vilket innebär att hålen kan spelas något kortare eller långre än vad vi är vana vid. Det innebär att ni som normalt spelar ifrån tee 51 kommer få spela banan något längre och ni som spelar ifrån tee 57 kommer att få spela banan något kortare. NOTERA ATT RUNDORNA EJ ÄR HANDICKAPGRUNDANDE på grund av att banlängderna avviker mer än 100 meter ifrån den nominella längden. Var försiktiga på greenerna, laga nedslagsmärken och lägg tillbaka uppslagna torvor. Golfbilförbud gäller.

Notera att det är inget spel mot ordinariegreener om det är frost på morgonen. För att vara säkra, då vi fortfarande har kyliga nätter, så tipsar vi er att inte boka för tidiga rundor. Är det frost då din tid är bokad så annulleras tiden och ny tid måste bokas om.

Tisdagen den 6/4 tom fredagen den 9/4 kommer vi att stänga ordinarie greener igen för att sedan lördagen den 10/4 öppna igen. 

Restaurangen och kiosken öppnar den 1 april. Därefter öppet sju dagar i veckan.

Från och med 1 april har receptionen öppet alla dagar mellan klockan 8:00-16:00.

Rangen är öppen och bollplockning sker alla dagar i veckan.

Välkomna till en ny säsong!

Kommentarer