Golfvärd/Starter på Sjögärde golfklubb 2017

På Sjögärde GK har vi så kallade golfvärdar som ibland kallas ”starters” och finns på första tee. Det har visat sig vara ett "behov" som många klubbar har börjat med. Golfvärdarna är omtyckta, inte minst av greenfeegästerna som tycker det är fint med en informativ kontakt inför utslaget. Ofta får vi beröm av gästerna för en lugn och trevlig introduktion till banan vilket också reducerar köbildningen.

Varje säsong är 80-100 av våra medlemmar engagerade som golfvärdar. Den typiske golfvärden är en hen som är av det sociala slaget och som känner vår anläggning och älskar golf och att sprida trivsel och information men också kan ge lugnande besked om vad som gäller. Golfvärdarna jobbar två och två och hjälps åt under trivsamma former. Många återkommer år efter år som golfvärdar.

Nu har Du som medlem chansen att prova på att vara golfvärd/starter/ambassadör för Sjögärde GK! Anmäl Ditt intresse till receptionen/shopen så blir Du kontaktad av våra ”värvare” som har mer information och slipper att välja bland alla medlemmar.

Eller kontakta våra "värvare" direkt:
Eva Norling 0703-914081
Zusanne Sjöberg 0730-509537

I vår MANUAL får Du en uppfattning om hur det går till. Läs den och ge oss lite av Din tid och känn att Du gör en insats för golfen!