Juniornytt 2018

Juniorkommittén är i full swing med planering inför säsongen
Sjögärdes juniorkommitté har under hösten och vintern arbetat intensivt med att säkra en bra tränings- och tävlingsverksamhet för den kommande säsongen. Träningsupplägget (dvs. antal barn per grupp, träningsdagar och tider mm) håller på att ta form nu och vår målsättning är att kommunicera resultatet under februari/mars.

Juha, vår PGA Pro, har för i år valt att satsa på konceptet ”Golfäventyret”, som Svenska Golfförbundet rekommenderar för barns resa i golfen – från att vara helt ny inom idrotten, till hcp 36 (mer information finns på www.golf.se/borjaspelagolf).

En annan nyhet för i år blir en speciell träningsgrupp för flickor födda 2007 och äldre, vilket vi hoppas kommer att hjälpa flickor att lättare finna gemenskap och glädje inom golfen.

”Breddgruppen” (dvs juniorerna med officiellt hcp eller nära att ta grönt kort) har nu påbörjat sin vinterträning med Juha med hjälp av golfsimulatorer, vilket är mycket uppskattat. Förutom själva teknikträningen är det roligt för ungdomarna att träffas regelbundet som en grupp och tillsammans förbereda sig inför säsongen. Juniorkommittén håller också nu på att ta fram året tävlingskalender och även denna kommer att publiceras på websidan inom kort.


Det är mycket på gång med andra ord. Skulle du, som förälder eller senior vilja vara med och bidra till Sjögärdes juniorverksamhet – vänligen, kontakta David Glans  eller anmäl ditt intresse i kansliet om du har vägarna förbi.  Vi erbjuder även ledarutbildning i början av mars i SISU´s regi. Hör av dig!

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Protokoll höstmöte 2018-11-08
Vi välkomnar nya medlemmar 2018-10-17
Old Girls Vinnare 2018 2018-09-23
Dam kommitte'n Tackar för 2018 2018-09-22
Onsdagsgolf 2018 2018-09-09