Välkommen Glenn!

Vi välkomnar Glenn Ohlsson som kommer ta vid när Ingelen drar sig tillbaka efter många förtjänstfulla år.

Klubben är mycket glada att kunna presentera vår nya krögare.

Glenn presenterar sig själv kort nedan och så återkommer vi efter nyår med mer information om alla nyheter.

---------------------------------------------------------------------------------------

Kära medlemmar!

Nu när Ingelen går på en välförtjänt pension så är det med stolthet & stor ära att få komma tillbaka och axla ansvaret över Restaurangen & kiosken på Sjögärde Golfklubb.

Jag hoppas att jag efter 12 år i golfkrogsbranchen ska kunna tillgodose er golfare & övriga gäster en verksamhet som uppfyller era önskemål. Jag har de senaste 3 åren drivit golfkiosken på Forsgårdens golfklubb och lyft den enligt golfarna själva till en av Sveriges bästa golfkiosker vilket är väldigt roligt och inspirerande att höra.

Jag ser Sjögärde golfklubb som en självklar mötesplats för er medlemmar att umgås över en bit mat, en öl eller bara en fika i vår underbara miljö.

Lite försmak av vad som väntar är ex:
Dagens rätt som serveras mellan 11-17.
Stamgästkort med bonus.
Bemanning i kiosken under högsäsong Maj-sept.
Stort sortiment i kiosken.
Konkurrenskraftiga priser.
Ökade öppettider under högsäsong.
Ekologiskt & närproducerat sortiment i möjligaste mån.
Grillkvällar med underhållning.
M.m m.m

Till sist, Jag ser med stor glädje & spänning fram emot 2018 tillsammans med er.

Väl mött!

Med vänlig hälsning,