VI BEHÖVER DIN HJÄLP

Vi får finbesök till klubben, 235 elever från närliggande skolor

För att vi ska kunna genomföra våra planerade ungdomsaktiviteter behöver vi hjälp från frivilliga krafter. Behovet är 4-5 ledare per tillfälle.

Upplägget för dagen är att vi har fyra - fem stationer. Range, bunker, putt, chip och footgolf.

Vi söker inte några proffsledare. Med ett glatthumör och koll på säkerheten så kommer vi långt.

Ledare/ledarna står på samma station under besöket. Vid 40 elever så har vi ett rullande schema med 10 elever per station. Eleverna får en liten förklaring om stationen och får prova på i 30 minuter.

Generellt schema

08:45 Samling med kaffe och genomgång för samtliga ledare. Förklaring av stationen.
09:30 Eleverna kommer. Genomgång och gruppindelning.
10:00 Stationerna startar.
13:00 Slut på dagen!
13:30 Funktionärslunch klubben bjuder

fredag 12 maj       25 elever  Åk 4-5 Gällingeskolan
torsdag 8 juni       40 elever  Åk 4-6 Frillesås skolan
fredag 9 juni         40 elever  Åk 4-6 Frillesås skolan
måndag 12 juni    45 elever  Åk 4-5 Fjärås Bräckaskolan
tisdag 13 juni       40 elever  Åk 7-9 Frillesås skolan
onsdag 14 juni     45 elever  Åk 4-5 Fjärås Bräckaskola

Kan du hjälpa till så anmäl dig i Servicecentret med vilka datum du kan och vilka stationer du kan tänka dig att leda.

TACK