Patrick Ekman

Ordförande & Sekreterare

Patrick Ekman, född 1965, uppvuxen i Södermanland, bor i Åsa sedan år 2000 med fru och tre barn. Patrick har varit aktiv i energibranschen i 25 år, som bland annat VD, affärsområdeschef, affärsutvecklare, marknadschef och IT-ansvarig. Han har varit ordförande i klubben sedan 2015 och i miljökommittén sedan 2011.

Patrick tycker om att spela 9-hål på Sjögärde gärna på en kortare tee på sena eftermiddagen.  Största fritidsintressena är studier, äventyr, snowboard, och familjen.

Susanna Cassberg

Styrelseledamot

Susanna är uppvuxen i Huskvarna och tog sina första golflektioner på Jönköpings GK vid 10 års ålder. Därefter ett långt uppehåll tills hon återupptog golfen genom medlemsskap först i Gränna GK och därefter ett par år på A6 innan flytt till Göteborg. Medlem i Sjögärde sedan 2004.
Har många strängar på sin lyra; politiskt aktiv för moderaterna i Västra Götalandsregionen, SACO ombud på Försäkringskassan där hon jobbar och styrelseledamot i Sjögärde sedan 2015.

Dan Ericsson

Styrelseledamot

Uppvuxen i Kållered  men bor sedan 2001 i härliga Förlanda med fru Eva. Tillsammans har de två döttrar och fyra underbara barnbarn. Till vardags arbetar Dan som ansvarig för handelshamnen i Lysekil.

Thomas Collin

Styrelseledamot

Thomas Collin, uppvuxen i Strömstad och bor sedan 2004 i Åsa. Thomas jobbar idag som säljare i VVS-branschen. Han har ett stort idrottsintresse och har varit aktiv som ledare och spelare inom både ishockey och fotboll. Golf började han spela 2008. Thomas är även ledare för Sjögärde H-50.

Marie Haglund

Styrelseledamot

Är ny i styrelsen för 2017. Beskrivning kommer inom kort. Vi är mycket glada att ha Marie med i styrelsen.

Magnus Carlsson

Vice ordförande & Kassör

Magnus Carlsson, Uppvuxen i Göteborg. Bor sedan 1994 i norra Halland med fru Annika. Tillsammans har de två döttrar som båda läser på universitet. Jobbar med försäljningsstatistik för Volvo Car Group. Har många uppdrag för Sjögärdes kommittéer. Regelkunning med distriktdomarlicens.