Susanna Cassberg

Ordförande

Susanna är uppvuxen i Huskvarna och tog sina första golflektioner på Jönköpings GK vid 10 års ålder. Därefter ett långt uppehåll tills hon återupptog golfen genom medlemsskap först i Gränna GK och därefter ett par år på A6 innan flytt till Göteborg. Medlem i Sjögärde sedan 2004.

Har många strängar på sin lyra; politiskt aktiv för moderaterna i Västra Götalandsregionen, SACO ombud på Försäkringskassan där hon jobbar och styrelseledamot i Sjögärde sedan 2015.

Davey Barnes

Vice ordförande

Invald i styrelsen 2018. Mer info inom kort.

Magnus

Kassör

Magnus Carlsson, Uppvuxen i Göteborg. Bor sedan 1994 i norra Halland med fru Annika. Tillsammans har de två döttrar som båda läser på universitet. Jobbar med försäljningsstatistik för Volvo Car Group. Har många uppdrag för Sjögärdes kommittéer. Regelkunning med distriktdomarlicens.

Dan Ericsson

Styrelseledamot

Uppvuxen i Kållered  men bor sedan 2001 i härliga Förlanda med fru Eva. Tillsammans har de två döttrar och fyra underbara barnbarn. Till vardags arbetar Dan som ansvarig för handelshamnen i Lysekil.

Marie Haglund

Styrelseledamot

Invald i styrelsen 2017. Beskrivning kommer inom kort. Vi är mycket glada att ha Marie med i styrelsen.

Till vårmötet 2018 finns det två vakanta platser