Gärda 2018

Vad är Gärda? Gärda är Damernas tisdagsgolf. Vi damer träffas och spelar golf tillsammans och alla är välkomna, ju fler vi är ju trevligare blir det. Man måste inte vara med vid alla tillfällen utan spelar de tillfällen man kan. Nedan ser du hur det går till.

 

Spelform: Slaggolf (d.v.s max antal slag är ”hålets par +5 slag).

När: tisdagar under maj-sept (undantag. Se tävlingskalendern).

Första tävlingen är den 15 Maj

Lottad tävling kommer att vara på em, men vissa tisdagar kommer det även att ske en lottning på fm som man också kan anmäla sig till i GIT'n

Tillfälle finns även att spela under övrig tid på tisdagen, då ska markören även deltaga i Gärda. Man skriver upp sig på lista i receptionen och betalar avgiften.

Vi spelar 18-hål när ljuset räcker till på eftermiddagen,
annars spelar vi 9-hål.

Hur: anmälan via GIT senast måndag 12.00 . Vid spel med egen vald spelpartner sker anmälan i receptionen på en  Startlista

Betalning sker i receptionen/shopen i samband med att scorekortet hämtas.

Efter rundan skall markör och spelare kontrollera och signera scorekorten och lämna scorekorten i damkommitténs brevlåda i damernas omklädningsrum.

Poäng enligt följande:

1:a                                7 poäng
2:a                                5 poäng
3:e                                3 poäng
Övriga deltagare   1 poäng

Resultatlista redovisas via GIT eller damernas omklädningsrum.

Tävlingsbestämmelser:

Endast en klass

Pris: 50 kr

Årets Gärda koras på Damernas säsongsavslutning. Den som samlat ihop flest poäng, enligt ovanstående, får mottaga en gärda statyett i glas.
Varje vinnare av en Gärda-tisdagsdeltävling får dessutom ett fint vinglas från Kosta Boda med sjögärde- och årtalsgravyr.