Medlem

 

Vill du hjälpa till som golfvärd eller vara med i triselaktiviteter så hör av dig till Eva Norling.

mailadress: eva.norling@gmail.com

 

Hur skapar vi trivsel?

Golfvärdar (se manual - länk nederst på sidan)

Introducerar nya medlemmar

och arrangerar informationsträffar vid behov under trivsamma former. Du som är nybliven golfare är välkommen till vår klubb och kan räkna med vår odelade uppmärksamhet under Dina första år hos oss. Vi vill att Du skall utvecklas som golfare i vår gemenskap och vi vill att Du som är nybliven golfare skall se golfen som en investering för framtiden. När Du är ung tävlar Du med och mot kompisar, när Du blir äldre förlänger Du ditt aktiva liv med motion för kropp och hjärna och njuter av naturen. Golfspelet ger sociala färdigheter och Du kommer att finna kamratskap utan tacklingar och benskydd. Hänsyn och uppskattning kommer att prägla Ditt sätt att vara i goda vänners sällskap.

Vår uppgift är att göra golf till Din sport och Sjögärde GK till Din klubb.

Värvar och instruerar golfvärdar/starters för tjänstgöring på tävlingsfria helger och under högsäsongen. De flesta återkommer år efter år och ser det som ett hedersuppdrag.

Organiserar och utvecklar medlemsfrämjande aktiviteter under hela året såsom roliga tävlingar för nya golfare, faddergolf, föreläsningar, regelkvällar, golfresor, familjeaktiviteter under vintern när vädret är med oss och inte minst lotterier i samband med tävlingar och möten.

Vi vill att Sjögärde GK skall vara en klubb där man träffas, spelar golf, fikar, tar en lunch och tjötar med andra goa golfare.

Vi i Styrelsen