Medlem

MEDLEM

Medlemskommitténs uppgift är att verka för en god sammanhållning bland klubbens medlemmar och stärka klubbtillhörigheten, se utvecklingsmöjligheter och prioritera trivsel i klubben, på banan och i umgänget med medlemmar och gäster. Den känsla för fair play och respekt som finns inbyggd i golfsporten och dess regler vill vi göra till vårt signum och till en naturlig del i introduktionen av nya golfare, från juniorer till seniorer.

 

VAD HÅLLER VI PÅ MED?

Golfvärdar (se manual - länk nederst på sidan)

Introducerar nya medlemmar

och arrangerar informationsträffar vid behov under trivsamma former. Du som är nybliven golfare är välkommen till vår klubb och kan räkna med vår odelade uppmärksamhet under Dina första år hos oss. Vi vill att Du skall utvecklas som golfare i vår gemenskap och vi vill att Du som är nybliven golfare skall se golfen som en investering för framtiden. När Du är ung tävlar Du med och mot kompisar, när Du blir äldre förlänger Du ditt aktiva liv med motion för kropp och hjärna och njuter av naturen. Golfspelet ger sociala färdigheter och Du kommer att finna kamratskap utan tacklingar och benskydd. Hänsyn och uppskattning kommer att prägla Ditt sätt att vara i goda vänners sällskap.

Vår uppgift är att göra golf till Din sport och Sjögärde GK till Din klubb.

Värvar och instruerar golfvärdar/starters för tjänstgöring på tävlingsfria helger och under högsäsongen. De flesta återkommer år efter år och ser det som ett hedersuppdrag.

Organiserar och utvecklar medlemsfrämjande aktiviteter under hela året såsom roliga tävlingar för nya golfare, faddergolf, föreläsningar, regelkvällar, golfresor, familjeaktiviteter under vintern när vädret är med oss och inte minst lotterier i samband med tävlingar och möten.

Vi vill att Sjögärde GK skall vara ”klubben där man träffas” spelar en lagom lång, trivsam runda och ses över en fika eller en ”dagens” och löser världens problem i goda vänners sällskap. Vi jobbar för Dej som är medlem och Din röst och synpunkt vill vi gärna ta del av för att sätta guldkant på klubben. Det är Du som är Sjögärde GK, det Du tycker och vill är en stor del av klubbens själ.

Vi har 8-10 möten varje år, Du kanske vill vara med och jobba för klubben? Hör gärna av Dej! Ju flera vi är, ju flera blir idéerna och ju roligare och lättare blir jobbet. VÄLKOMMEN!

 Vi i medlemskommittén

" As you walk down the fairway of life you must smell the roses,fore you only get to play one round "

Ben Hogan