Anmälan till juniorträning

NYFIKEN PÅ GOLF

2018 blev ett framgångsikt träningsår med gott om glada junior som tränade under ledning av vår Pro Juha. Med ett fokus på mindre grupper och fler alternativ, så kom träningen igång på ett mycket bra sätt. Även 2019 kommer vi fortsätta med träningar i denna form, med mindre träningsgrupper, träningar under fler dagar, och en särskild tjejgrupp.

Så som i andra idrotter är föräldrars (eller mor- och farföräldrars) engagemang och stöd mycket viktiga om man skall kunna driva en bra juniorverksamhet. Vi välkomnar alla hjälpande händer! Vid intresse, kontakta david@glans.nu


Mer information om hur anmälan sker, och exakt utformning av grupperna, kommer på denna sida senare i vår. Kontakta oss gärna fram till dess om ni har några frågor eller funderingar.

 

PERSONNUMMER / GOLFID
Vid ansökan om Lokalt Aktivitetsstöd måste SjöGK uppge juniorens personnummer. Genom att anmäla junioren i formuläret nedan godkänner du att personnumret registreras i GIT och vidarelämnas till Kungsbacka kommun och Riksidrottsförbundet. Junioren kommer att tilldelas ett Golf-ID.